Наводно, ту су и остали људи који нису исплаћени, а који су радили на њеном пројекту. Иако је био договор да након завршеног снимања све исплати, водитељка није ни слутила да ће наићи на велике проблеме, па се већ годину дана бори с тим и грца у дуговима.

Фото: В. Данилов

 

 

Према тврдњама њених сарадника, пише "Република", које је оштетила, Наташа је у Обреновцу снимала серију за једну националну телевизију, али након завршеног снимања није успела да прода пројекат. Остала је дужна за изнајмљене локације просторија СКЦ Обреновац, али и многим људима који су радили на самој серији. Директор СКЦ Обреновац Душан Митровић потврдио је сазнања, па је за Републику признао да је истина да им Наташа дугује одређену суму новца.

- Дугује велику суму новца и то је то, ништа више не бих могао да вам кажем - потврдио је Митровић за "Републику", али није желео да детаљише.

Након њега јавио се бивши директор СКЦ Обреновац, будући да је он с Наташом преговарао док је био на тој функцији. Он је детаљно открио о чему се ради и колико Аксентијевићка дугује.

- Наташа дугује 240.000 по уговору, колики је био уговор за месец дана закупа, али она је имала проблем с наручиоцем пројекта, једном телевизијом, који није испоштовао уговор с њом још увек и онда она није могла да испоштује добар део уговора с људима који има. Познајем је и не верујем да постоји био који разлог да она то не испуни када буде њен уговор испоштован. Ја сам издао простор да она снима серију, упућен сам у целу причу и знам да наручилац посла није испунио уговор и да се она рве с њим да би исплатила људе на кашичицу. Никаква тужба не постоји. Правна служба ће обрачунати камату и колико тачно Наташа дугује за овај период који је чекамо - рекао је Јегоровић, бивши директор СКЦ Обреновац.

Фото: В. Данилов

 

 

Наташа је прво потврдила сазнања, али се пожалила на наручиоца пројекта који, наводно, њу није испоштовао, те је она, како тврди, због њега упала у дугове. Према њеним речима, чим буду њу исплатили, она ће радо исплатити дуг који има према СКЦ Обреновац.

- Истина је, али они су упућени када ће тај новац бити исплаћен и да ја чекам поручиоца посла. Нико ми није претио тужбом, све је у складу с уговорима које ми имамо и не ради се о великој суми новца. Ја не бих причала јер мислим да је то све у најбољем реду, постоје људи који су незадовољни начином на који су радили посао, то разумем. Неопходно је да се испуне све стране уговора да би уговор био испоштован. То да не желим да испуним дуговања, јесу будалаштине. Не постоји никаква намера да се било ко оштети, тако да мислим да је апсолутно све у најбољем реду - каже Аксентијевићка.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".