Често су и сами мета коментара јер гледаоце умеју да изнервирају, толико да због њих понекад искључују тон или потраже даљински да пребаце канал. Сећамо се Младена Делића, Душка Кораћа, Милојка Пантића и њихових усхићења, а у данашње време један од најпрепознатљивијих гласова које слушамо на утакмицама припада Александру Стојановићу.

Чувени Аца Информација свакодневно се укључује из Катара, у који су ових дана упрте очи целог света. Рођен је у Београду, а каријеру је почео током студентских дана, 1993. године, у програму Радио Индекса. Иако је дипломирао економију, спортски преноси били су већи изазов, а очигледно и већа љубав. Како пише Википедија, писао је за часопис Темпо, да би се касније обрео на БК телевизији, где је радио преносе Премијер лиге и зарадио први медијски надимак – Аца Енглез. 

Други надимак, познатији, добио је јер је пажњу гледалаца скретао статистичким подацима и информацијама о играчима током утакмице. Ту је, наравно, и његова специфична фризура, са локницама у првом плану. 

Многе Ацине изјаве радо се цитирају по интернету и предмет су пошалица.

Спортској редакцији Радио-телевизије Србије придружио се 2006. године. Имао је ауторске емисије, али и кратак излет у забавни програм 2018, када је са колегиницама Драганом Косјерином и Кристином Раденковић водио Беовизију.

 

Фото: В. Данилов

 

Иако је јавна личност, о Ацином приватном животу не зна се готово ништа. Додуше, шушкало се да је давних дана, док су обоје радили на БК телевизији, био у вези са Наташом Миљковић, али су то вешто крили од јавности. Будући да га је лепа водитељка једном приликом позвала у своју емисију, верујемо да су остали у добрим односима.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

 

(Hello)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".