Познатој водитељки Деи Ђурђевић тешка саобраћајна несрећа, која се догодила на само неколико метара од зграде медијске куће у којој ради, трајно јој је променила живот. Није ни слутила да ће се одиграти права драма на путу који је једва преживела.

Уследили су месеци борбе за живот, огроман број операција, као и врло дуг опоравак. Услед бројних повреда отежано се кретала, те се то одразило и на њену тежину. Добила је вишак килограма, али чим се осетила довољном јаком, кренула је у обрачун са њима! Њена огромна снага јој је верни савезник у свему, те је уз њу и помоћ безграничне воље и жеље, успела да смрша око 30 килограма.

Пут до идеалне линије није био лак, али она је била упорна и успела је. Због тога је своју причу хтела да подели и са другим женама које можда бију исту битку.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Blic

 

- Мерила сам се све док нисам изгубила 30 килограма, а онда сам престала! Не знам да ли сам после тога још смршала или набацила неки килограм, важно ми је само да поново могу да закопчам фармерке. Сада коначно опет носим S величину и задовољна сам - испричала је Деа за домаће медије, која ужива у љубави са колегом Младеном Мијатовићем.

Сада вечеру избегава и труди се да не једе масно.

- Трудим се да уносим ограничену количину хране и да не једем масно. Веома је тешко да човек сам себе контролише, али ми то углавном успева! Такође, већ неко време не вечерам, а ако ми се деси да ипак поједем нешто увече, бирам да то буде салата.

Годину и по дана се придржавала јеловника који су јој саставили стручњаци.

 

- Тројица доктора направила су ми специјални јеловник, кога сам се придржавала годину и по дана. После саобраћајке сам се нагло угојила, а када сам почела здраво да се храним, кренули су и килограми да се топе и ја сам се осећала све боље - испричала је она једном приликом.

А потом је открила и како је изгледао тај начин исхране.

- За доручак сам узимала двопек, сир или јаја и сезонску салату. Ручак ми се састојао од куваног јела и рибе, а вечерала сам гриловано месо. За ужину сам обично јела јабуку. Сада сам проширила мени, па уносим и неке друге намирнице, само се трудим да не претерам.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/deadjurdjevic_official

 

Признаје да јој није било лако и да је у почетку константно осећала глад.

- Губљење килограма је у почетку ишло споро, али кад сам ушла у штос, све је кренуло како треба. У првим недељама дијете стално сам била гладна, али сам се после навикла - каже водитељка, која је уз дијету себи увела и физичку активност.

Како се све боље осећала, почела је и да тренира, што јој помаже да јој се килажа не врати.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/deadjurdjevic_official

 

- Тренирам четири пута недељно. Радим чучњеве, трбушњаке, брзо ходам... То ми помаже да се изгубљени килограми не врате - каже лепа водитељка.

Деа је открила и један трик за мршављење који вам неће само помоћи у тој напорној борби, него ћете се осећати много боље! Наиме, наглашава да је једна од најважнијих ствари за регенерацију организам довољан унос воде. Подвлачи да свакога дана би требало да попијемо минимум 2 л воде, јер ћемо тако детоксиковати, хидрирати тело, али и имати много више енергије.

(Стил)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".