Каријеру је започела 2003. године. На ТВ Пинку је у Јутарњем програму водила временску прогнозу, а 2012. године је постала Бинго девојка и водила је ову игру на срећу.

Уследио је ангажман у музичком такмичењу „Звезде Гранда“ и ауторски пројекат „Хало, хало“ на Гранд каналу. У мају 2014. године Сања је била болесна па ју је заменила колегиница Драгана Катић. Убрзо се опоравила и вратила на мале екране.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zvezde Granda Specijal

 

У септембру 2016. године је отишла на трудничко боловање, а у „Звездама Гранда“ ју је заменила колегиница Сања Ћулибрк. Сања се опробала и као глумица. 2006. године је тумачила улогу Сенке у тинејџерској хорор-комедији. Исте године је имала епизодну улогу у тинејџерској комедији „У доба невиности“.

Сања је била годину дана у браку са Зораном Пипером. 2009. године је родила сина кога је назвала Андрија. Пар је одлучио да се разведе и остали су у добрим односима. Медији су је повезали са шефом оркестра Гранд продукције Александром Софронијевићем, али водитељка ово није потврдила.

Фото: В. Данилов

 

Рођена је у 9. августа 1983. године (38 година) у Београду, а многи се изненаде када прочитају ови информацију, те мисле да је у питању нека грешка, иако водитељка изгледа младо то јесте њена година рођења.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".