Karijeru je započela 2003. godine. Na TV Pinku je u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu, a 2012. godine je postala Bingo devojka i vodila je ovu igru na sreću.

Usledio je angažman u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ i autorski projekat „Halo, halo“ na Grand kanalu. U maju 2014. godine Sanja je bila bolesna pa ju je zamenila koleginica Dragana Katić. Ubrzo se oporavila i vratila na male ekrane.

Foto: Jutjub printskrin/Zvezde Granda Specijal

 

U septembru 2016. godine je otišla na trudničko bolovanje, a u „Zvezdama Granda“ ju je zamenila koleginica Sanja Ćulibrk. Sanja se oprobala i kao glumica. 2006. godine je tumačila ulogu Senke u tinejdžerskoj horor-komediji. Iste godine je imala epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji „U doba nevinosti“.

Sanja je bila godinu dana u braku sa Zoranom Piperom. 2009. godine je rodila sina koga je nazvala Andrija. Par je odlučio da se razvede i ostali su u dobrim odnosima. Mediji su je povezali sa šefom orkestra Grand produkcije Aleksandrom Sofronijevićem, ali voditeljka ovo nije potvrdila.

Foto: V. Danilov

 

Rođena je u 9. avgusta 1983. godine (38 godina) u Beogradu, a mnogi se iznenade kada pročitaju ovi informaciju, te misle da je u pitanju neka greška, iako voditeljka izgleda mlado to jeste njena godina rođenja.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".