Глумац и водитељ Драган Маринковић Маца активан је на друштвеној мрежи Инстаграм, где свакодневно објављује фотографије, цитате и вицеве, а једном приликом је поделио и своју фотографију из младости.

- Живот се састоји од година које не значе ништа, и тренутака који значе све, написао је он испод фотографије

Испод фотографије су се низали кментари: "Прави шмекер", "Лепотан","Леп си мацане"...

Подсетимо, Маца је једном приликом открио да му је драго што је рођен у Сарајеву, па изнео детаље о породици.

- Драго ми је што сам рођен у Сарајеву. Имам некако двојака осећања, тата ми је из Београда, мама из Сарајева. Е, једино коме завидим јесте један друг, он је био трећи асистент режије кад сам снимао један филм у Италији, њему је мама из Рима, а тата из Лондона. Он је, ето, мало боља комбинација, ја сам вицешампион што се градова тиче - рекао је Маца за "Курир".

На питања о својој мајци, Драган је рекао:

- Почео сам да радим са 13 година и то захваљујем својој мајци што ме је осамосталила и врло рано сам, са 16 година, почео да живим сам. Први посао ми је био у пекари, после сам радио у "Зори", то ти је творница чоколаде. У шест ујутро су ме чекали џакови од 50 кила, нема, не сме се закаснити ни секунде! Па сам цијепао карте на аутобуској, па прао шофершајбне и никад нисам стао радити. Ја сам то тако хтео. Мени ја тата рано умро, 12 и по година сам имао, али нисам био мученик, да ме сад ту неко сажаљева, и само да ти кажем: ја сам самом себи зарадио први "левис 501" и "старке". Од прве плате сам купио даску за пеглање баки Марији, маминој мајци, купио себи "левиске" и онај сат железнички, то је тад било - ваааау - закључио је Маца.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".