Певачица Радмила Манојловић не прати слепо модне трендове, али признаје да је увек интересује који комади гардеробе су актуелни у новој сезони.

-Баш сам о томе размишљала пре неки дан, у мом ормару је тотално шаренило. Иначе, највише волим да носим белу боју. Радо носим и све нијансе розе, лила, љубичасте. Имам све могуће боје, зелену, жуту…-признала је певачица.

Њено облачење никада не зависи од тренутног расположења, а и када јој није дан Манојловићеву то не спречава да се скоцка.

Фото: АТА имагес

 

 

-Не, ако ћемо тако, онда сам ја увек супер расположена. Ако сам лоше расположена, требало би да на себе навучем неку тамну боју, али није тако. Обучем се онако како сам себи највише се*си- тврди Рада.

-Наравно, не до продавнице, не до другарице, за то служе тренерке и фармерке. Волим да се сређујем - признаје певачица, а многи су приметили да су током прошле године њен најчешћи избор биле уске топ хаљине.

-Стално сам их носила у разним бојама. То ме је сада прошло, сада сам више за тренди комбинације, фармерке, добра мајица, шортс.

Иако зна шта јој добро стоји, радо послуша туђе мишљење, док у куповину увек иде циљано и соло будући да јој обавезе не дозвољавају да много времена проводи у шопингу.

-Свакако да послушам савете неких људи. Ту спадају моја сестра, брат, Милан Станковић, Жика Јакшић… Знам унапред да следеће недеље имам три емисије и онда идем циљано, да купим три одевне комбинације. Једино у иностранству купујем када налетим на нешто што ми се свиди.

Фото: В. Данилов

 

 

За добре сандале не жали новац и признаје да добар шопинг уме да је излечи, али и да јој се као свакој жени десило да удобност подреди лепоти.

-Дешава се и дан-данас, али то су слатке муке. Милион неудобних ципела, високе штикле, али зарад лепоте мора да се поднесе та жртва.

(Гранд)

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".