Како каже, спремна је да их разоткрије и поручила да ће многи остати шокирани када буду видели "имена на списку".

- Проговорићу о женама које се представљају као велике новинарке које раде по медијима, наравно, велике под знацима навода. Није поента новинарства да будеш непристојан. Те новинарке немају информације, оне лажу. Немају два грама мозга, немају знање, па иду на безобразлук. Оне су исфрустриране јер немају своје мужеве. Љубавнице су утицајних мушкараца и не знају ко им је правио децу. Разоткрићу све оне које су преко кревета дошле на позиције - рекла је Јована и додала да је она сама све стекла поштеним радом.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

- Многе ми се смеју јер рекламирам ствари на Инстаграму, али ја сам купила други стан. И мени се зна да нисам ку**а и зна се ко је отац мом детету. Не зна се ко је ћале њиховој деци. Рађале су децу ожењеним мушкарцима. Неке су исфрустриране јер нису на националној телевизији.

Јована даље открива да зна које би водитељке волеле да су на њеном месту и којима је жеља да раде на телевизији Пинк.

- Ниједној колегиници нисам преузела славу. Оне нису имале моје шерове никада. Није их довео народ на места на којима седе, већ швалер који им је правио децу. Ја се нисам ни са ким возила да бих била овде где јесам. То зна цела Србија. Бог је рекао да ћу ја бити та једна које неће да успе на начин на које су оне успеле - закључила је она.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".