Недавно је у Београду одржана престижна журка која је осим тога што је окупила велики број домаћих и регионалних јавних личности, снага ове журке показала се и у томе што је успела да у исту просторију доведе неке заклете непријатеље. Иако су некада словиле за најбоље и нераздвојне другарице, свађа Весне Дедић и Сање Маринковић која је настала пре две године условила је да се данас, нажалост, воде под овом прво поменутом категоријом.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naxi Radio (@naxiradio)


Након што је прошло већ доста времена откако свађа Весне Дедић и Сање Маринковић није тема у јавности, две зараћене водитељке појавиле су се на поменутој журци и тамо подгрејале стари пламен рата. Најпре је на догађај стигла Сања у пратњи неколико другарица и колегиница, да би међу званицама које су међу последњим стигле на журку стигла Весна Дедић. Међутим, баш док је Весна пристизала пар метара од ње Сања је изашла како би дала изјаву за једну телевизију па су се на прилично празном ходнику нашле очи у очи.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)


Свађа Весне Дедић и Сање Маринковић очигледно још увек није ствар прошлости, нити ће по свој прилици икада бити. Хладнокрвно су прошле једна поред друге, а Весна није имала никакав коментар док се Сања правила да је превише окупирана давањем изјаве. Организатори догађаја као да су били свесни до какве ситуације би могло да дође, па су две водитељке сместили на потпуно два различита краја свечане сале.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naxi Radio (@naxiradio)


Разлог због којег је настала свађа Весне Дедић и Сање Маринковић уједно је веома приватне али и пословне природе. Весна се само једном приликом огласила на ту тему и рекла да је Сања у једном тренутку угрозила њен професионални интегритет док је трајала њена афера "ковид елита". Међутим, свађа је настала и бар годину дана пре тога а разлози су били врло осетљиве, приватне, женске природе.

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".