Венчање би требало да буде један од животних догађаја којег ће се младенци увек сећати уз осмех на лицу. Међутим, некад ствари крену да се одвијају потпуно супротно од ваших очекивања.

Тако је једна корисница Твитера, која је уписана као "Ђељања" поделила са пратиоцима шта јој се све издогађало на свадби! Иако тада њеном супругу и њој није било баш пријатно, сада кад се сете тог дана, увек се насмеју до суза.

Фото: Профимедиа

 

 

Наиме, кренуло је по злу, те су доживели су невероватну „серију несрећних догађаја“, а када их прочитате, вероватно ћете помислити да је пред вама сценарио за неку комедију.

- Хајлајт моје свадбе је заправо било црквено венчање где се десило све што не треба да се деси на једној свадби. Прво ми је на улазу кума стала на вео и самим тим ми цимнула главу уназад толико јако да умало нисам пала као покошена (хахах) - прича кроз осмех млада.

После куме, и поп је имао потешкоћа са стављањем њене круне.

- Онда се поп мучио да ми намести круну и на крају ју је наместио укриво, као да сам ретардирана - истиче девојка..

- Кума је колабирала иза мене и још се на то поп дерао на госте који су пришли да помогну, јер забога прекидају свадбу, плус мени није дао да јој приђем. После тога ми је и свекрва исто колабрирала. где је поп наставио ноншалантно као да се ништа не дешава - наставља своју урнебесну причу.

Фото: Профимедиа

 

 

На крају је круна спала, а поп је држао говор од 20 минута након венчања.

- Круна ми је пала с главе насред цркве. Па је поп заборавио да нам каже да се пољубимо, где је фотограф морао на то да га подсети. И када смо помислили да ј је готово, поп је држао говор 20 минута, онај завршни, где је мало фалило да завршим као кума и свекрва, минути су били у питању - закључује жена.

Чим је објавила своју причу, друштвене мреже су се усијале од коментара. И други брачни парови су кренули да деле своја несвакидашња искуства.

Фото: Профимедиа

 

 

"Мени се запалила венчаница, ишли иза мене, газили по њој", " Наш поп је звао на мобилни да види где смо и да ли долазимо, јер смо, наравно, каснили", " Улази поп летос у цркву, запекло, 40 степени и каже:"Јој какав је ово пакао", " Није ово ништа, замисли када поп заборави да је венчање заказано, а младенци и гости дођу у заказано време и “пољубе” закљуцана црквена врата. На крају све испало добро, досао други свештеник, после 2 сата", само су неки од коментара.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".