Управо то догодило се једној жени која је на свом профилу @datingprofiledr, испричала какав је осећај бити у свету апликација за упознавање са 40 година. 

- Морам на почетку да нагласим да сам избрисала профиле са апликација за упознавање јер сам научила своју лекцију - рекла је.

Пре неколико месеци на једној од апликација спојила се са једним, како јој се чинило, фантастичним мушкарцем.

- Био је мало старији од мене и чинио се одличним. Ишли смо на чак три састанка и чинило се да све иде и више него добро - наставила је.

Фото: Профимедиа

 

Након што се заиста заинтересовала за тог мушкарца и након што је својим пријатељицама почела да прича о њему као да то постаје стварно озбиљно, он је само одједном престао да шаље и одговара на поруке. Нешто касније, 40-годишња жена је на Фејсбуку добила поруку од девојке с којом је некад ишла у средњу школу.

"Откуда га познајеш?", стајало је у тексту уз мушкарчеву фотографију. Одмах јој је одговорила да се спојила са мушкарцем на једној од апликација за упознавање, да је изашла с њим на неколико врло романтичних састанака, те да је на крају само престао да јој одговара.

"Ох, стварно?", упитала је њена средњошколска пријатељица, а затим наставила: "Он ми је дечко последње четири године!"

Извињавајући јој се се што је морала на овај начин да сазна да ју вара, послала јој је све поруке које је разменила с њим, како би потврдила своју причу. Многи корисници који су погледали видео, одлучили су и сами да поделе своја слична искуства.

- Била сам шокирана када сам схватила колико мушкараца се представљају као самци, а заправо сз у вези или, још горе, ожењени - написала је једна корисница.

- Ја сам се исто једном опекла на сличан начин и од тада више не користим те апликације - додала је друга. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".