Снежана Борјан, супруга фудбалера Милана Борјана који ове године игра на Мундијалу, пред пут у Катар на Светско првенство у фудбалу је за камеру „Блиц“ телевизије открила за кога навија и да ли више верује у репрезентацију Србије или Канаде, за коју игра њен супруг.

– Увек сам спремна, наравно, ово смо толико дуго чекали, пре свега Милан, онда породице комплетне, тако и ја. Једва чекамо да одемо и видимо како све то изгледа, и чекамо утакмице, надамо се спектаклу – причала је супруга фудбалера Милана Борјана у новој епизоди емисије „Сцена.“

Фото: АТА имагес

 

 

Њен супруг игра за Канаду, а то је неће спречити да прати и навија и за репрезентацију Србије.

– Јасно вам је да сам купила карте да гледам Србију – Бразил, Србија – Камерун, мислим да је то друга утамица. Навијаћу и за једне и за друге, свим срцем, Србија је моја земља, Канада је моја друга земља. Заиста мислим да Србија има сјајну екипу, сјајног селектора, очеујем пуно од њих – каже Снежа Борјан.

Упркос околностима, Снежана предност даје репрезентацији Србије када је у питању пласман на Светском првенству.

Фото: принтскрин инстаграм/snezanafi

 

 

– Како без Филипа? То не може да пође. Навија за Канаду, навија за Србију, има један дрес, има други дрес, уживаће сигурно. То ће му бити успомена за цео живот, посебно Канада золике године није отишла на светско првнство. Много људи нема прилику да види такав један догађај, ја сам срећна што мој син има ту могућност са 6 година, а ја сада први пут – каже Снежа.

– Више верујем у Србију зато што Србија заиста има изванредне играче, који су толико таблирани у својим клубовима, толико доказани. Господнин Стојковић је направио један невероватан вајб, породични, који се толико осећа – рекла је Снежа.

– Купила сам карту да се вратим 2. Нисам сигурна да ли ће Канада проћи, то је већ 15 дана и сад и сви говоре: „Шта ће бити ако се ти вратиш, а Канада прође?“. Лако ћемо продужити – каже она.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".