Брзо је пуштен да се брани са слободе, али прекршио је услове које му је суд одредио тако што је контактирао и претио жртви. Због тога је у Октобру поновно ухапшен. Сада је поприлично изгледно како је Гринвудова каријера завршена. 

Манчестер Јунајтед сигурно га неће вратити у екипу осим ако се на суду не докаже његова невиност, а почетак суђења одређен је за 27. новембра 2023. године. Енглески медији тврде како ће суђење трајати десетак дана, након чега ће се изрећи пресуда.

Његова девојка јавно је показала модрице и крваве ране

Подсетимо, Гринвуд се сматрао једним од највећих талената црвених ђавола и енглеског фудбала уопштено, али је фебруару ове године суспендован након озбиљних оптужби за сексуално и физичко злостављање, након чега је пар дана провео и у затвору.

Фото: Профимедиа

 

 

Његова тадашња девојка Харијет Робсон на Инстаграму је објавила снимке на којима се на њеном телу виде хематоми и маснице од удараца те разбијена усна, а објавила је снимку на којој се чуло како је Греенwоод против њене воље покушава присилити на сексуални однос. 

Гринвуд је тренутно на слободи, а полицијска истрага је и даље у току. Тренутно није познато значи ли појава његовог имена на попису расположивих играча Јунајтеда да ће се вратити у екипу. Навијачи у клупском Фан Шопу тренутно не могу купити дрес с његовим именом или бројем 11, који је носио на леђима.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".