Brzo je pušten da se brani sa slobode, ali prekršio je uslove koje mu je sud odredio tako što je kontaktirao i pretio žrtvi. Zbog toga je u Oktobru ponovno uhapšen. Sada je poprilično izgledno kako je Grinvudova karijera završena. 

Mančester Junajted sigurno ga neće vratiti u ekipu osim ako se na sudu ne dokaže njegova nevinost, a početak suđenja određen je za 27. novembra 2023. godine. Engleski mediji tvrde kako će suđenje trajati desetak dana, nakon čega će se izreći presuda.

NJegova devojka javno je pokazala modrice i krvave rane

Podsetimo, Grinvud se smatrao jednim od najvećih talenata crvenih đavola i engleskog fudbala uopšteno, ali je februaru ove godine suspendovan nakon ozbiljnih optužbi za seksualno i fizičko zlostavljanje, nakon čega je par dana proveo i u zatvoru.

Foto: Profimedia

 

 

NJegova tadašnja devojka Harijet Robson na Instagramu je objavila snimke na kojima se na njenom telu vide hematomi i masnice od udaraca te razbijena usna, a objavila je snimku na kojoj se čulo kako je Greenwood protiv njene volje pokušava prisiliti na seksualni odnos. 

Grinvud je trenutno na slobodi, a policijska istraga je i dalje u toku. Trenutno nije poznato znači li pojava njegovog imena na popisu raspoloživih igrača Junajteda da će se vratiti u ekipu. Navijači u klupskom Fan Šopu trenutno ne mogu kupiti dres s njegovim imenom ili brojem 11, koji je nosio na leđima.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".