Неизоставна музичка потка сваког славља у Србији обавезно је коло, поготово ако је реч о ужичком крају. Каже се да се весеље без кола не може ни назвати весељем. 

Међутим, модерни младенци, а посебно омладинци на прослави својих осамнаестих рођендана пошто-пото траже да се не свира народна музика, јер не воле да се на њиховим прослава играју народна кола.

Ипак, то неке Ужичане није спречило да покажу своја умећа у кореографији народних српских игара.

Тако је један корисник титок-а поделио видео снимак са пунолетства у Ужицу на којем људи играју коло уз светски популарну поп нумеру “Freed from desire".

Уз видео снимак стоји опис: “Срби су најјачи народ”. У опису видео клипа аутор је оставио и коментар - Славиће се када га Митар забије Бразилцима!

 

@veljko_nedovic slavice se kada ga Mitar zabije brazilcima!! #fyp #foryou #foryoupage #viral ♬ original sound - Veljko Nedovic

Док је некима ова сцена смешна и симпатична, српски народ називају “небеским”, други су коментарисали чињеницу да се од рођенадана прави непотребна фешта која кошта и губи смисао.

Неки од корисника мреже коментарисали су да се овакве ситуације дешавају зато што рођендане праве родитељи због себе и свог друштва, а не због детета. Колико је та тврдња тачна процените сами.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".