Neizostavna muzička potka svakog slavlja u Srbiji obavezno je kolo, pogotovo ako je reč o užičkom kraju. Kaže se da se veselje bez kola ne može ni nazvati veseljem. 

Međutim, moderni mladenci, a posebno omladinci na proslavi svojih osamnaestih rođendana pošto-poto traže da se ne svira narodna muzika, jer ne vole da se na njihovim proslava igraju narodna kola.

Ipak, to neke Užičane nije sprečilo da pokažu svoja umeća u koreografiji narodnih srpskih igara.

Tako je jedan korisnik titok-a podelio video snimak sa punoletstva u Užicu na kojem ljudi igraju kolo uz svetski popularnu pop numeru “Freed from desire".

Uz video snimak stoji opis: “Srbi su najjači narod”. U opisu video klipa autor je ostavio i komentar - Slaviće se kada ga Mitar zabije Brazilcima!

 

@veljko_nedovic slavice se kada ga Mitar zabije brazilcima!! #fyp #foryou #foryoupage #viral ♬ original sound - Veljko Nedovic

Dok je nekima ova scena smešna i simpatična, srpski narod nazivaju “nebeskim”, drugi su komentarisali činjenicu da se od rođenadana pravi nepotrebna fešta koja košta i gubi smisao.

Neki od korisnika mreže komentarisali su da se ovakve situacije dešavaju zato što rođendane prave roditelji zbog sebe i svog društva, a ne zbog deteta. Koliko je ta tvrdnja tačna procenite sami.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".