У харизматичног глумца и музичара биле су заљубљене и тинејџерке, али и бројне познате Београђанке. Међу њима је била и Сузана Златановић, која је медијску каријеру изградила као Луна Лу.

Фото: Сарић С.

 

 

О сусрету са Жиком, на једној новогодишњој забави, писала је:

- Тада је “рејв Барбика” пожелела да јој Божић Бата или Деда Мраз донесе љубав упаковану у сребрну фолију без машне. И тачно у поноћ испунила ми се жеља. У моменту када су сви подигли руке у ваздух славећи долазак најлуђе године коју је нас педесет проживело у сновиђењу сајбер техно хевена Србије 1995. поглед ми је случајно пао на њега и намерно на њему остао прикован.

Фото: В. Данилов

 

Он је био Срђан Жика Тодоровић, тинејџерска звезда и несвакидашње талентован бубњар кога знам цео живот. Осмехнуо се попут дечака и Луна Лу се заљубила - присетила се.

Бивша девојка Срђана Жике Тодоровића искрено о њиховој љубави

Ипак, до почетка романсе прошло је пола године.

- Шест месеци касније, на Ади Бојани, на десетодневном чил ауту, у паузи рејвовања, ја сам у његовом апартману уз седмоструки кампари покушавала и себи и њему да објасним да ја више не могу да трпим његово одбијање и да одлазим у загрљај другом, млађем, вишем, снажнијем, узбудљивијем младом ратнику који је најлепше на свету и у цугу изводио 150 склекова на песницама. Стигла сам да пољубим тог слатког дечака, пет година старијег од мене, са склоношћу ка дугим ћутањима, кокетирању са џепним венерама јаких листова, вишесатном винд сурфовању, вишедневном буљењу у ТВ екран и вишемесечним изолацијама.

Баш кад је кренула, зачула је реченицу: “А таман сам се навикао на твој парфем”.

- Парфем је био Еден, дан је био 31. август, песма је била Сометхинг Цхангед (Пулп) и срећа је била огромна. Тако је почела наша веза, никоме до краја јасна и прихватљива - речи су Луне Лу.

У Београд су се вратили као пар и уселили у стан код Каленићеве пијаце.

- Тамо смо пустили и узгајали нашу љубав немогавши да верујемо да тако различити и непривлачни једно другоме ипак живимо наш живот. Ја сам се трудила да кувам, он се трудио да поједе то што спремим. Његов рокенрол кружок ме је лагано презирао и оптуживао ме прећутно да сам ја крива за Срђаново нагло интересовање за техно и губитак интереса за класичну ритам секцију назвавши ме Јоко Оно, а мој артифицијелни & поп круг пријатеља презирао је његово немаштовито одевање састављено од фармерки, старки и дуксева, његову висину, тачније низину, тврдећи како ме он није достојан и како је он према мени оно што је Жарко Данчуо био према Далиборки Стојшић.

- По “Индустрији” тинејџерке су палиле моју свемирску гардеробу, интензивно ме мрзећи, док су дечаци писали графите и причали вицеве на рачун Жилијана. Упркос свему, наша велика љубав је опстајала, и ми смо постали Сузуки и Срђко. Луна Лу је била вишак, он је никада није волео и сматрао је да моје медијско ангажовање треба да полако умине - признала је Луна Лу.

- Био је довољно славан за обоје, али ја исувише ексцентрична за његов укус, па је требало постепено заменити сву ту уникатну сребрнину, тигреће мотиве и лак за патике, фармерке и обавезно качкет који треба да сакрије сребрни прелив. Минђуша у носу је била вишак, она је прва отпала. А ја сам га волела и била спремна да се манем штикли и гламура, заувек. Био је то најлепши део наше љубавне приче.

Разлаз је био неизбежан

- Онда је кренуо путопис, затим овековечење нашег првог раскида и другог мирења преточеног у књижевност уз Исидору Бјелицу, под шифром “Секс (Е) Пистоларни Роман”, да би потом уследио крај – скроман и без много буке, ниједне речи и довољан сам по себи.

(Хелло)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".