Један од наших најбољих глумаца свих времена Александар Берчек током дуге и богате каријере остварио је на десетине фантастичних улога и добио престижна уметничка признања. И поред тога никада није желео да се експонира у медијима. Интервјуе и данас ретко даје, а о приватном животу скоро да никад не говори. 

 

Фото: В. Данилов

 

 

Берчек је познат по томе да ретко даје интервјуе поготово оне у којима говори о свом приватном животу. Међутим, доста тога о својој породици открио је у емисији “ТВ лица као сав нормалан свет”, где је причао о родитељима и детињству које је обележило сиромаштво.

Познато је да се два пута женио. Са првом супругом Светланом добио је Николу и Милицу. Друга супруга Ана, Берчекова је колегиница, глумица, а са њом има Мину и Милоша.

- Нисам много био са децом док су одрастали, на моју несрећу. То ми је велика жалост, али такав је био стицај околности, поверио се у разговору са Тањом Петарнек, а на питање да ли су деца долазила да га гледају у позоришту, у шали је одговорио:

- Мислим да они ни не знају да сам глумац. Нисам их васпитавао по систему “идемо да подржимо тату”. Тек сада, када су мало остарили, траже ми неки пут карте за премијере, рекао је глумац

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".