Родитељи су му се развели када је имао шест година, а старији брат се касније замонашио. Отац је након развода отишао у Немачку. Преминуо је 2006. године, што је Милошу тешко пало. Упркос бројним изазовима с којима се упознао још од раних дана, у најосетљивијем периоду одрастања, није скренуо на тамну страну. 

- Важно је да од малих ногу знате чиме једног дана желите да се бавите. У мом случају то се показало врло битним јер ме је провело кроз прави пут, а могао сам да завршим на различитим странпутицама. Кад знате шта желите, онда вас то усмерава, каналише вашу енергију – испричао је Милош на недавној манифестацији Теен Талк.

Фото: АТА имагес

 

 

- Одабрао сам да се бавим глумом како бих могао да се играм са свим оним што одговара нашој мрачној подсвести и што је интригантно. У време када сам био тинејџер, криминал се такође популаризовао и тада су многи кренули погрешним путем. Моја генерација се страшно “ложила” на филм “Видимо се у читуљи”. Цитирали су главне ликове и доживљавали тај свет као себи близак. С друге стране, ја то никада нисам доживљавао као реалан живот, иако ми је било занимљиво да такве ствари анализирам, али не на штету своје заједнице – истакао је глумац.

Публика га је замолила да упореди себе с неким од ликова које је играо.

- Не знам имам ли нешто заједничко с ликом из филма “Слуга”. Он је растао као син богаташа, ја нисам, можда мој син хоће. У раној младости сам научио да се одричем онога што родитељи не могу да ми приуште. То ме није умањило као дечака, касније тинејџера и мушкарца. Они који су имали све нису знали вредности не само материјалних ствари, већ и оних животних. Код мене се увек јављала жеља да себи зацртам такве циљеве да ми за њих треба снага целог ума и тела. Мали снови до којих се лако дође никада нису значили ништа.

Фото: АТА имагес

 

 

Мајка Марија је најважнија женска фигура у његовом животу, а када има неку дилему или недоумицу, најчешће се консултује с братом Михаилом.

- Кад год се дешавало да сам због обавеза и недостатка времена пропуштао да га позовем, правио бих грешке. Признајем да није све што сам радио било како треба, али то је саставни део живота, преноси "Сторy".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".