Реч је о легенди репрезентације Хавиеру Хернандезу Чичариту, бившем нападачу Манчестер Јунајтеда и Реал Мадрида. Он је после Мундијала у Русији одиграо само три утакмице за репрезентацију. Иако је постојала основана сумња на то да је то доказ како је он стајао иза оргија, прича је потврђена тек ових дана.

Већина мексичких новинара избегавала је да копа о овом случају јер су се бојали како ће их то довести на црну листу фудбалског савеза, који би им могао да им ускраћује информације и одбија захтеве за интервјуе и акредитације.

Фото: Профимедиа

 

Ипак, ових дана угледни новинар Хосе Рамон Фернандез одлучио је да иступи. Он је за политички дневник "Процесо" открио зашто заправо Чичарито, који данас игра у Лос Анђелес Галаксију, неће бити у Катару.

- Тата Мартино нам је признао како је Чичарито унајмио две проститутке за себе током пута у Њјујорк и Сан Антонио. Сви су га одбили јер нису хтели да се компромитују, посебно зато што их је много ожењених. Оптужени су да су учествовали у оргијама и жене су им биле бесне након тога. Чичарито није на време затражио опроштај, него је све негирао - открио је Фернандез.

Фото: Профимедиа

 

Фернандез је у истом интервјуу открио да је особа из савеза одговорна за договарање проститутки за славног нападача отпуштена. Данас та особа, наводи новинар, ради у ФИФА-и и далеко је од мексичког фудбала.

- Чичарито би рекао да постиже голове кад год би имао проблеме у браку. Због тога неће играти на Светском првенству. Зна да постиже голове носом, задњицом, али увек ће бити само Чичарито. Вела је бољи, али нема менталитет победника - закључио је Фернандез.

БОНУС ВИДЕО:

УСКОРО ПРОМЕНА НА ВРХУ: Ово су фудбалери са највише наступа за Србију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".