Reč je o legendi reprezentacije Havieru Hernandezu Čičaritu, bivšem napadaču Mančester Junajteda i Real Madrida. On je posle Mundijala u Rusiji odigrao samo tri utakmice za reprezentaciju. Iako je postojala osnovana sumnja na to da je to dokaz kako je on stajao iza orgija, priča je potvrđena tek ovih dana.

Većina meksičkih novinara izbegavala je da kopa o ovom slučaju jer su se bojali kako će ih to dovesti na crnu listu fudbalskog saveza, koji bi im mogao da im uskraćuje informacije i odbija zahteve za intervjue i akreditacije.

Foto: Profimedia

 

Ipak, ovih dana ugledni novinar Hose Ramon Fernandez odlučio je da istupi. On je za politički dnevnik "Proceso" otkrio zašto zapravo Čičarito, koji danas igra u Los Anđeles Galaksiju, neće biti u Kataru.

- Tata Martino nam je priznao kako je Čičarito unajmio dve prostitutke za sebe tokom puta u NJjujork i San Antonio. Svi su ga odbili jer nisu hteli da se kompromituju, posebno zato što ih je mnogo oženjenih. Optuženi su da su učestvovali u orgijama i žene su im bile besne nakon toga. Čičarito nije na vreme zatražio oproštaj, nego je sve negirao - otkrio je Fernandez.

Foto: Profimedia

 

Fernandez je u istom intervjuu otkrio da je osoba iz saveza odgovorna za dogovaranje prostitutki za slavnog napadača otpuštena. Danas ta osoba, navodi novinar, radi u FIFA-i i daleko je od meksičkog fudbala.

- Čičarito bi rekao da postiže golove kad god bi imao probleme u braku. Zbog toga neće igrati na Svetskom prvenstvu. Zna da postiže golove nosom, zadnjicom, ali uvek će biti samo Čičarito. Vela je bolji, ali nema mentalitet pobednika - zaključio je Fernandez.

BONUS VIDEO:

USKORO PROMENA NA VRHU: Ovo su fudbaleri sa najviše nastupa za Srbiju

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".