Чини се да је као председник ФС Камеруна мало ''скренуо'', сматрајући да је његова репрезентација фаворит за овогодишњи Мундијал. Сматра да ће се финале играти између Камеруна и Марока.

- Африка је одувек имала потенцијал да се добро покаже на завршном турниру, али досад нисмо увек показивали све што знамо. Временом смо стицали више искуства, тако да верујем да неће бити само пуки учесници, већ да имају капацитет да освоје трофеј. Видим да ће пет афричких репрезентација проћи групу. Чак мислим да ће у финалу савладати Мароко - изјавио је он.

Убеђен је у успех своје репрезентације, а сматра да ће Камерун бити први у веома тешкој групи са Србијом, Бразилом и Швајцарском.

Фото: ЕПА

 

- Мароко ће у осмини финала избацити Шпанију, касније Португал и Француску у полуфиналу. Што се нас тиче, бићемо у елиминационим борбама бољи од Белгије у чертвфиналу и Сенегала у полуфиналу - додао је Ето.

Самјуел је 2010. године освојио Лигу шампиона са Интером, а те године је управо Интер био аутсајдер. Нада се Ето да ће његова репрезентација поновити тај успех ове године.

- Способни смо да освојимо Мундијал. Да бисте то урадили нису вам потребна чудовишта или ванземаљци, али јесу добре припреме, ментална чврестина и лудило на терен. Баш као што је имао Интер 2010 - објаснио је Самјуел Ето.

БОНУС ВИДЕО: ПРЕДСТАВЉАМО СТАДИОНЕ ЗА СП: Ал Рајан, бисер "Студентског града"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".