Он 2017. године венчао са Јованом коју је упознао тако што му је најпре била секретарица и са њом је такође добио ћерку коју су назвали Мила.

Брачна срећа овај пут је потрајала три пута краће него са Снежаном, па се пар развео почетком 2020. године, иако је Владимир све време порицао да је по среди још једна брачна афера.

Фото: В. Данилов

 

Од растанка Снежане Дакић и бизнисмена прошло је доста година, а овај тешки период водитељку је учинио још јачом.

- Октобра 2013. године била сам јака и задовољна, добро сам зарађивала, витка, у одличној физичкој форми и кондицији. Сасвим здрава. Била сам јако популарна, заузета улогом мајке, супруге, асистента на факултету и тв ауторке. А неколико месеци касније, све ће се преокренути, сурвати: здравље, посао, љубав, пријатељство. Уследиће период сумње и несигурности. Страха. Неизвесности. Нелагодности. Па опет-период презаузетости и нове потраге за собом... Али, све је прошло. Ја сам одлично. И сви смо, хвала Богу, живи и здрави. Дошло је и време нових почетака. Јер, ма колико година да имате, живот је увек пред вама - написала је на Инстаграму својевремено Снежана која никада није крила да је бивши супруг њена животна љубав.

Фото: АТА имагес

 

- Владимир је био љубав мог живота, мушкарац о каквом сам маштала, бољи од свих пожељних нежења који су се у то време вртели око мене. С друге стране, његова ситуација није била нимало једноставна - са супругом и кћеркама близнакињама од једва годину дана нашао се усред развода. Хтела сам да одустанем, али ме је он уверавао да то неће бити препрека нашој љубави, да ће бившој жени и деци помагати и да ме никада неће повредити - испричала је Снежана којој се стрес увелико одразио и на здравствено стање, па је за длаку избегла мождани удар.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".