Пре тачно десет година Таиси Миловановић, симултаном преводиоцу  са немачког, француског и енглеског језика пошло је за руком да освоји срце глумца Бојана Кривокапића. Пре него што се венчао пар је око годину дана живео под истим кровом а убрзо након вечања остварио се и у родитељској улози. Млади драмски уметник и његова изабраница од првог момента потпуно су посвећени одгајању наследника, сина и ћерке, који обожавају да слободно време проводе са дедом Бојановим оцем Миодрагом. Снаја Миодрага Кривокапића подржава супругову идеју да њихови малишани буду што више уз деду, а драмски уметник, који у широком луку избегава медијско појављивање, захвалан јој је на томе. Само речи хвале он има о супрузи свог мезимца, који је кренуо његовим стопама и врло је поштован у својој бранши.


Један од пројекта у којем се ових дана публика може уверити у Бојанов таленат за глуму јесте филм "Вера", синоћ премијерно приказан пред београдском публиком. У то име син и снаја Миодрага Кривокапића прошетали су црвеним тепихом и привукли велику медијску пажњу, будући да се ретко заједно појављују на догађајима. Разлог за то је што Таиса није љубитељ камере и фотоапарата, породична је жена која радије време проводи уз породицу него у ноћном проводу, а све су то додатни разлози зашто свакодневно она расте у очима свог свекра.
Изузетно поштовање и она гаји према њему, најпре је Миодрагу захвална на томе што је Бојана одгајио тако да буде диван, пожртвован супруг и отац.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Горе-доле"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".