Подсећања ради, Јелена Карлеуша је у смом Инстаграм сторију назвала глумца Вука Костића психопатом јер му је хоби лов и да убија недужне животиње. У истом посту је поменула и Милоша Биковића, а сада је рекла да није имао храбрости да јој се супростави на ј едном догађају и да је побегао од ње: 

-У ком је бре он филму?! Ја нисам гледала ниједан његов филм, али сам га видела сада на догађају и баш се онако уплашио када ме је видео... Потрудио се да максимално један велики круг направи око мене. Мене да је неко прозвао као што сам ја њега, ја бих пришла и рекла: 'У чему је проблем?' Ја сам хтела да му добацим док је примао награду, не знам за шта је примао, али вероватно би то изазвало хаос и више ме никад не би позвали на прославу. Нисам хтела да направим хаос- изјавила је Јелена.

Фото: Профимедиа

 

-Невезано за Вука Костића и Милоша Биковића и те људе које воле из -забаве да убијају. Ја сам вегетаријанац, ја разумем људе који једу месу то је ваша ствар и одлука. Свако има право да једе шта жели, макар то био и леш. Али убијати дивље животиње зарад забаве, зарад убилачког порива и хобија... Убијање не може да буде спорт. Ја сматрам да то могу само психопате.- додала је. 

Певачица је затим открила због чега не воли глумце: 

-Да одмах разлучимо једну ствар, глумци се понашају као виша бића. Нису виша раса у односу на певаче, музичаре, али се понашај тако. Као једна виша врста која презире популарност, шоу - бизнис, а мора неко да им отворе очи да су они у истом послу као ја и све моје колеге из музичке бранше, да раде за публицитет, новац и раде на популарност. То гнушање од популарности, то ме посебно нервира, то је страшно фолирање. Као хоћеш да будеш популаран глумац, али не желиш да будеш популаран, да те препознају, то је као баш фуј. Па чекај, како мислиш да будеш успешан ако ниси популаран?! Једно с другим мора да иде.-образложила је.

 

-То гледање с висине свих нас из музичког посла, а генерално су криви певачи који себе не цене довољно, који се између себе пљују и нападају, док глумци то онако културније и мање видљиво раде па испада да су они аристократија, а ми смо ту да јефтином забавом забавимо народ. Они су ту да глуме у јефтиним серијама, без обзира што глуме тако да им три динара не бих дала. Ја сам од 90% њих у овим серијама много боља глумица, верујте ми- додала је Јелена.