Све је спремно за почетак Светског првенства који почиње 20. новембра утакмицом између Катара и Еквадора. Већ месецима трају шпекулације око тога ко би могао да постане нови планетарни шампион, а ЕА Спортс и ФИФА желели недавно су одрадили симулацију како би предвиделе ко ће освојити "Богињу".

Оно што су ФИФА и ЕА Спортс израчунали се неће свидети многима, а посебно навијачима у Србији. По њиховој прогнози селекција Драгана Стојковића Пиксија ће се од Мундијала опростити већ у групи. Они сматрају да ће даље проћи Бразил и Швајцарска, а да ће Орлови заједно са Камеруном кући после само три утакмице.

Систем је израчунао да ће четири најбоље репрезентације бити Бразил, Португал, Аргентина и Француска, а очекује се да Гаучоси предвођени Лионелом Месијем дођу до Богиње. Хрвате ФИФА и ЕА Спортс виде у четвртфиналу, док по њиховој "математици" Бразил неће успети да савлада Аргентинце у финалу. 

Фото: Профимедиа

 

Најбољи стрелац шампионата биће Лионел Меси са осам погодака, што ће му донети и златну лопту као награду за најбољег играча, док ће се у тиму првентсва према предикцији наћи још и Емилиано Мартинез, Жоао Кансело, Рафаел Варан, Маркињос, Маркос Акуња, Леандро Паредес, Родриго Де Пол, Винисијус, Лионел Меси, Килијан Ембапе и Ришарлисон.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: УСКОРО ПРОМЕНА НА ВРХУ: Ово су фудбалери са највише наступа за Србију

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".