Све то и много више у једном издању Милице Павловић.

У Београду је синоћ одржана прослава једног домаћег магазина, која је на једном месту окупила "пола естраде", а међу бројним глумцима, музичарима и утицајним личностима нашла се и певачица Милица Павловић.

Фото: АТА имагес

 

Увек насмејана и беспрекорно одевена певачица ни овог пута није разочарала својим модним издањем, а када је крочила на црвени тепих – сви су били невидљиви!

Фото: АТА имагес

 

Милица се на овом догађају појавила у једном од лепших издања откад је знамо, а њен избор била је тоалета пудер-розе боје, која је захваљујући благо светлуцавом материјалу привукла све погледе.

Шармантна певачица одлучила се за проверено ласкав модел А-кроја, а у питању је тоалета с танким бретелама и дубљим деколтеом, која се од кукова шири у раскошну сукњу. Милицу је очарао модел који је набран у горњем делу, док је доњи плисиран и једноставно је немогуће скренути поглед с њега!

Лепа певачица је своју плаву косу подигла у висок реп, а како му је додала волумен подсећала је на лепотице из шездесетих, нарочито због шминке у неутралним и земљаним тоновима који истичу њену природну лепоту.

Фото: АТА имагес

 

Милица је у руци носила мању писмо-ташницу с металик ефектом и радо је позирала целе вечери.

Ако нас питате – никад лепша!

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".