Певачица не жели да прича о цифрама, али потврђује да је пазарила нови стан који је решила да уреди тако да се за њега на први поглед може рећи да је – прави женски.

Фото: Петар Милошевић

 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/senoritamilica

 

- Никада нисам лицитирала о парама, нити сам се хвалила зарадом. Нисам васпитана да се понашам бахато. Истина је да сам после много година каријере схватила да је неопходно да поред песама, спотова и наступа, имам и свој дом у Београду. Одлучила сам да купим себи стан како бих имала и неку врсту сигурности. Уредила сам га у сарадњи са професионалцима. То је један прави женски и ушушкан стан. Кад не наступам и имам слободног времена, највише волим да седим на својој
тераси, да испијам чај и читам књигу – описује Павловићева и осврће се и на приче да у њеном комшилуку живе многе познате личности, између осталих и Новак Ђоковић:

Фото: Профимедиа

 

- Имам велико поштовање према енормном успеху који је постигао Новак и сматрам да је он један од најбољих амбасадора наше земље и нашег народа. Сви смо веома поносни на њега! Такође, веома поштујем комплетну породицу Ђоковић. Недавно сам баш певала на венчању Новаковог брата Ђорђа и морам да признам да сам се и сама феноманално провела. Дивна енергија, дивни људи.

Фото: АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".