Милица Павловић је неко ко је већ десет година на естради, активно се бави музиком и из дана у дан све више и више напредује. 

Остварила је запажену улогу у серији "Певачица", где је показала и свој невероватан таленат за глуму.

Њен изглед одувек је привлачио пажњу јавности. Иако је део музичке сцене, Милица је успела да одоли тренду естетске хирургије и да очува природан изглед, па самим тим плени где год да се појави.

Многе даме се питају како је успела да одржи добру форму и негован изглед упркос обавезама и брзом темпу живота који прати њену професију.

Јавне личности често дају савете како одржати витку линију. Говоре и о својим дијетама којима су годинама верне. Милица Павловић је неко ко се труди да увек изгледа атрактивно и неговано. Открила је како изгледа један њен дан када је у питању исхрана и колико пажње поклања вежбању.

Фото: АТА имагес

 

- Не могу да кажем да постоји нека посебна дијета коју примењујем када брзински морам да изгубим неколико килограма. Код мене је више реч о константном раду на себи. Ја сам већ годинама верна нашој познатој нутриционисткињи и са задовољством се храним по њеном јеловнику. С времена на време правим нека одступања, дозвољавам себи да прекршим “правила”, али никада не претерам. Дам себи одушка неколико дана, па се онда храним здраво и водим рачуна о свом организму и телу… И тако у круг. Није баш једноставно и лако, али научила сам да су здраве навике изузетно важне и да ће нас тело у познијим годинама подсетити како смо се према њему понашали у младости - објашњава Милица за Нпортал.


Нега лица и косе је за већину жена примарна. Посао певачице изискује свакодневна снимања и наступе где се доста експериментише и са једним и са другим. Милица се дотакла једне битне ствари која јој помаже да одржи блистав тен и сјајну косу.

Фото: Петар Милошевић

 

- Оно што је веома важно, а то се односи на сваки сегмент нашег живота, јесте одговорност. Ако ви мене питате да ли ја имам неке посебне третмане које примењујем и да ли сам опседнута својим телом, изгледом, ја ћу вам рећи да нисам. Али, зато имам навику да пет минута након што устанем и пет минута пре него што легнем издвојим да своју кожу нахраним свим оним што јој је потребно. Имам изврсну козметичарку чије савете слушам и примењујем. И то је све. Свела сам ту “филозофију” на врло једноставан ниво – одговорност. Моја кожа, као и коса, су због посла стално изложени разним неповољностима, али ето уз савете професионалаца и одговорност према себи све то може
да буде једноставно и лако.


На естради већ дуги низ година влада тренд естетске хирургије. Милица Павловић је открила да ли је нешто радила на себи и шта мисли о оваквом, све популарнијем, начину улепшавања.

Фото: АТА имагес

 

- Никада нисам била противник естетске хирургије, али сам велики противник злоупотребљавања исте. Невероватно ми је да жене желе да личе једна на другу, да су све исте. Да имају исте усне, носеве, лица. Не волим претеривања и не свиђа ми се када неко жели да избрише свој идентитет само зарад тренда или да личи на другу особу. Сматрам да је дивно што имамо могућност да неке своје комплексе или недостатке решимо на тако једноставан начин, али ипак је најважније да у свему томе не изгубимо себе. Ја нисам имала потребе да свој изглед коригујем на такав начин, али нисам противник и ако једног дана буде било потребе да нешто коригујем на свом лицу, то ћу свакако урадити.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".