Милица Павловић је недавно решила да направи преокрет у свом имиџу и променила је боју косе. Рекла је „збогом“ препознатљивој црној и офарбала се у плаво.


Даме се неретко на такве драстичне резове одлучују у тренуцима када доживљавају промене у животу. Певачица каже да тај потез нема везе са њеним емотивним статусом и да је одлучила да стане у ред плавуша искључиво – због себе.

Фото: Петар Милошевић

 

- Нешто мало пре изласка албума “Посесивна” осетила сам велику потребу за променом. Осетила сам да је неопходно да се деси нешто због чега ћу и себи бити потпуно другачија, нова. У једном моменту сам схватила да имам жељу да постанем плавуша. И не могу да кажем да је то била баш лака одлука. Плашила сам се прво како ћу се себи свидети, али и како ће ме публика доживети, да ли ће ме прихватити као плавушу. Ја сам од почетка каријере бринета, никада нисам била неко ко се стално трансформише, а ово је ипак била драстична промена. И морам да признам да сам била веома задовољна кад сам себе по први пут угледала као плавушу. Знала сам да је то било оно што ми је потребно – објашњава Милица за "Нпортал" и додаје:

Фото: АТА имагес

 

- Можда звучи помало чудно, али имам утисак да ми је ова боја косе донела велике промене, отворила нову етапу у животу. Некако сам и саму себе натерала да се „рестартујем“ и да на живот гледам очима плавуше. И допада ми се! Истина, раније сам могла лакше да прођем незапажено у граду, док сам сада много уочљивија људима. Али, и на то сам се навикла – објашњава Милица.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".