- Било је рано ујутру и сва срећа па није било друге деце да гледају тај хорор. Изгледа да је тренер младе Кинескиње рекао њеном оцу како неће да га слуша, а након чега је и уследило пребијање, кажу запослени у београдском спортском центру у којем је В.Л.(50) брутално тукао дете.

Језиво насиље откривено је након што је на друштвеним мрежама објављен снимак пребијања тинејџерке, а како причају запослени у спортском центру насиље се догодило пре недељу дана, односно 17. октобра око 9.15. сати ујутру.

Они су испричали шта је претходило злостављању малолетнице.

- Било је рано ујутру, и сва срећа па није било друге деце да гледају тај хорор. Изгледа да је тренер младе Кинескиње рекао њеном оцу како неће да га слуша, а након чега је и уследило пребијање. Запослен задужен за одржавање терена уснимио је ово и викао на Кинеза да престане. Међутим, након тога је насилник најнормалније изашао, а убрзо потом и његова ћерка - рекао је један од запослених за медије. 

Како даље објашњава, инцидент је пријављен полицији и В.Л. је ухапшен, и сада му је забрањен улазак на ове тениске терене.

 

 

- Он је ухапшен, а према нашим сазнањима, за пар дана би требало и да буде депортован за Кину. Међутим, то ће свакако највећу штету причинити његовој ћерки, која неће моћи да овде буде без њега и могуће да ће изгубити финансијску помоћ коју је до сад примала - говори запослени.

Од раније познат по инцидентима

Ово, како даље прича запослени, није једини инцидент поменутог В. Л.

- Његова ћерка је овде од скоро почела да тренира. Он је увек кад би долазио био озбиљан, никада ништа није желео да попије у кафићу поред, већ је само посматрао игру своје ћерке. Сазнали смо да је пре овога она тренирала и на другим теренима, међутим, и одатле је отац избачен и удаљен јер је правио инциденте, односно, тада са "покачио" са тренером - говори запослени.

Подсетимо, јавност је пре неколико дана шокирао видео снимак који је објавио оснивач фондације "Тијана Јурић", Игор Јурић, а на ком се види брутално насиље оца над ћерком на тениском терену у Београду.

Како се види на поменутом снимку, отац прво удара ногом своју ћерку, а потом је шамара, да би убрзо потом почео да је шутира док малолетница непомично лежи на шљаци.

- Добио сам информацију да је у питању породица која долази из Кине. Поднећемо кривичну пријаву и против овог монструма - написао је тада Јурић на свој Твитер налогу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".