- Bilo je rano ujutru i sva sreća pa nije bilo druge dece da gledaju taj horor. Izgleda da je trener mlade Kineskinje rekao njenom ocu kako neće da ga sluša, a nakon čega je i usledilo prebijanje, kažu zaposleni u beogradskom sportskom centru u kojem je V.L.(50) brutalno tukao dete.

Jezivo nasilje otkriveno je nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak prebijanja tinejdžerke, a kako pričaju zaposleni u sportskom centru nasilje se dogodilo pre nedelju dana, odnosno 17. oktobra oko 9.15. sati ujutru.

Oni su ispričali šta je prethodilo zlostavljanju maloletnice.

- Bilo je rano ujutru, i sva sreća pa nije bilo druge dece da gledaju taj horor. Izgleda da je trener mlade Kineskinje rekao njenom ocu kako neće da ga sluša, a nakon čega je i usledilo prebijanje. Zaposlen zadužen za održavanje terena usnimio je ovo i vikao na Kineza da prestane. Međutim, nakon toga je nasilnik najnormalnije izašao, a ubrzo potom i njegova ćerka - rekao je jedan od zaposlenih za medije. 

Kako dalje objašnjava, incident je prijavljen policiji i V.L. je uhapšen, i sada mu je zabranjen ulazak na ove teniske terene.

 

 

- On je uhapšen, a prema našim saznanjima, za par dana bi trebalo i da bude deportovan za Kinu. Međutim, to će svakako najveću štetu pričiniti njegovoj ćerki, koja neće moći da ovde bude bez njega i moguće da će izgubiti finansijsku pomoć koju je do sad primala - govori zaposleni.

Od ranije poznat po incidentima

Ovo, kako dalje priča zaposleni, nije jedini incident pomenutog V. L.

- NJegova ćerka je ovde od skoro počela da trenira. On je uvek kad bi dolazio bio ozbiljan, nikada ništa nije želeo da popije u kafiću pored, već je samo posmatrao igru svoje ćerke. Saznali smo da je pre ovoga ona trenirala i na drugim terenima, međutim, i odatle je otac izbačen i udaljen jer je pravio incidente, odnosno, tada sa "pokačio" sa trenerom - govori zaposleni.

Podsetimo, javnost je pre nekoliko dana šokirao video snimak koji je objavio osnivač fondacije "Tijana Jurić", Igor Jurić, a na kom se vidi brutalno nasilje oca nad ćerkom na teniskom terenu u Beogradu.

Kako se vidi na pomenutom snimku, otac prvo udara nogom svoju ćerku, a potom je šamara, da bi ubrzo potom počeo da je šutira dok maloletnica nepomično leži na šljaci.

- Dobio sam informaciju da je u pitanju porodica koja dolazi iz Kine. Podnećemo krivičnu prijavu i protiv ovog monstruma - napisao je tada Jurić na svoj Tviter nalogu.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".