Овај сукоб између старије жене која је инсистирала да мајка од познате глумице треба ићи у дом, завршио се врло лоше по обе. Глумица је тада у тренутку беса гурнула осамдесетдвогодишњу жену која је у тренутку пада поломила кук, док славној глумици прети кривична пријава. 

Сада су комшије откриле шта мисле о овом инциденту.

- То Мира урадила? Велико изненађење! Мора бити да је случајно. Не верујем. Изненадила ме је Мира  верујте. Свашта се деси данас - рекао је један од станара Катанићеве улице.

 

- Ја је виђам овде стално и дефинитивно је стално намрштена. Ту негде станује и нисам је видео насмејану ни једном - рекао је други комшија познате глумице

-То је безобразлук. Стварно је безобразна.  Жена је бесна, пуна је пара, па што да тако нешто не уради - мишљење је пролазнице у Катанићевој улици.

-Када су ми дате само те информације мислим све најгоре. Али док се не распитам више о тој ситуацији не могу стварно

Са друге стране, глумица је изнела своју страну приче у којој тврди да је све било само несрећан случај и да је старица упорно настављала расправу са њом уз присуство сина који ју је смиривао: 

- Није одустала и наставила је да виче како је моја мајка луда и повукла ме за мајицу, иако јој је њен син све време говорио како треба да се смири. Све што се десило било је стварно несрећен стицај околности. Ја сам само хтела да она помери руку којом ме је држала, а она се у том моменту саплела и пала. То је стицај оклности. Нисам то урадила намерно, подигла сам је и сачекала заједно са њеним сином Хитну помоћ да је одвезу - објаснила је глумица за "Курир"

Мирјана се распитала  код сина старицео њеном стању: 

Звала сам њеног сина, она је тренутно у болници и чека операцију кука. Рекао ми је да ће све бити у реду и да се не бринем и да му је јако жао што се то десило. Надам се да ће она бити у реду, јер све остало је решиво. Надам се да ће се све добро завршити- завршила је глумица свој коментар. 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Стево Жигон

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".