Како је Саша сам испричао, није имао протекције и припадници МУП-а су га третирали као и све друге:

- Упали су и рекли:"Руке на сто!". Ја горе главу, они опет:"Лези доле, руке на сто!". То је била полиција пореске управе и с њима нема шале. И каже главни овом другом: "Иди тамо у рачуноводство и провери ми Раду Манојловић, Дарка Лазића и Јелену Гербец". Враћа се полицајац и каже:" Дарко Лазић 130.000 евра, Рада Манојловић 120.000 евра, Јелена Гербец 60.000 евра", то је плаћени порез за њих на годишњем нивоу. Питају ме:"Зашто Гербец тако мало?", ја кажем:"Она мање зарађује од њих, није толико популарна"- објаснио је Саша у емисији "Премијера Викенд Специјал" код водитеља Немање Вујичића и потом додао да је пореска полиција тада установила да његова фирма добро послује.

Фото: АТА имагес

 

 

Поповића је занимало како пореска третира бакшиш који певачи добијају на наступима у жељи да и музичарима пренесе ову информацију, па је тада полицајце питао и о овоме.

- Ја их питам:"Како ви третирате бакшиш?". Они кажу:"Третирамо то као добру вољу". Ја их питам:"Добро, да ли ја сада могу да узмем паре до бакшиша и одем да купим стан". Кажу они:"А не, морате да одете у пореску и да опорезујете те паре, то су црне паре. Када их обелите, платитет порез од 20 посто, онда можете да одете и купите стан, ауто или шта год"- објаснио је Поповић у емисији Премијера Викенд Специјал.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша о "Звездама Гранда"

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".