Певачица је за магазин "Свет" дала интервју у ком је говорила о свом животу и тајанама, као и поменутој теми љубави саше Поповића и Неде Украден, али и пријатељства.  

Дефитивно нема. И када ме нису питали, ја сам причала. Сматрам да ако већ дођем у емисију, нема разлога да улепша- вам свој живот, него причам отворено. Зато ме људи различито доживљавају. Ја не волим да ми после интервјуа кажу да је било фино или ок. Хоћу да то привуче пажњу, да има тежину. Најгоре је да ми онај ког гледам не држи пажњу, да ми је онако, безвезе или ништа. Ако кажем - да је фино, значи да није ништа. Небитно о чему се ради. Многи певачи имају сјајне гласовне могућности, али не интригирају, не држе пажњу. Ја многе певаче волим да слушам док певају, али не и да слушам кад причају. Буде рупа. Ништа. Ја немам проблем да кажем да сам Ромкиња, да испричам све што имам. Што да се фолирамо.

Фото: Лабудовић

 

Злата је изјавила да је веза између ње и Саше започела после завршене љубави са Недом: 

-Ја волим да причам о себи, али не о другима. Та прича о њој је била пре мене, после тога смо Саша и ја ушли у везу. Не бих детаљисала око тога, али знам. Кад се њихова прича завршила ја сам била са Сашом, а кад уђеш у везу, свако прича о својој бившој љубави. У току сам са свим што се десило. Ја бих имала све насловне стране кад би причала о другима, али бих мрзела себе. Ја сам човек који носи највеће тајне овог света и поносна сам на себе што никада ништа нисам открила. Не бих чак и да мени нешто лоше ураде. То су искушења од Бога и не падам на њих.

Фото: Н. Скендерија/АТА имагес

 

Потом се дотакла Лепе Брене и њеног односа са њом: 

-Хвала Богу што сам ушла у њен живот да видим колико су велики људи једноставни. Од те жене сам много научила. Између осталог, како бити једноставан, обичан. Треба још много година да прође да се појави неко попоут ње. Она је и мајка и супруга за пример. Ја сам са Салетом била две године, а наредних 15 година смо заједно летовали, дружили се, сваке недеље код Гоце, Брене, Сање Ђорђевић, правили ручкове... Сад су се та дружења смањила, али научила сам много од ње. Да није било тога, мислила бих да само ја имам неки проблем. Неке ствари нисам могла да научим у кући, од своје мајке. Од мајке сам научила да се молим Богу, да поштујем људе, да не идем на спавање без молитве. Од Брене сам учила друге животне ствари и о послу. Да си толико велики, а толико обичан. Да си једно на послу, а друго у кући.

Фото: АТА имагес

 

После је испричала како је бившег партнера вратила жени: 

-Сада ћу да ти објасним поенту и ситуацију. Била сам у вези са ожењеним. Тако је, шта има да улепшавам причу. Била сам, више нисам. Пет година сам била са неким које био папиролошки у браку. Он је званично био у браку, а ја сам га вратила жени, да буде бољи њој и деци. Док је он био са другим женама, оне му нису давале да се чује са женом и децом, ја јесам. Ја сам са својим бившим мужевима у супер односима, па сам и њему дозвољавала да буде са породицом у контакту, тако је нормално и тако треба. Говорила сам му да морају да буду пријатељи и подршка деци. Он се крстио кад ме је слушао, зато ме је поштовао, а моју децу волео.

Такође, не искључује улазак у ријалити: 

-Ако ме сад питаш не, али ја се водим оним никад не реци никад. Ко зна, можда сутра постанем убица, полудим, да сад не причам глупости. Онај прах који се ставља, кунем ти се не знам да ли у нос или на језик... Ко зна, можда сутра постанем највећи тај, да не кажем шта. Никад не знаш где те живот води. По својој вољи, не бих у ријалити, али не знам где ће мука да ме натера.

Фото: Предраг Митић

 

Са Весном Змијанац има доста сличности: 

-Она је моја Веки, змај змајева. Видим себе кроз њу. Исти живот, иста душа, исти начин опхођења. Нуди љубав и тражи љубав. Из Весне избија љубав, тепамо једна другој. Звали смо је кад је добила другу унуку, звала је и она мене и Гоцу на Букуљу да се зезамо, да коље домаће пилиће да се гостимо. Ми смо та генерација са душом. Постоји кодекс и поштовање". 

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Снежана Ђуришић у народној ношњи

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".