Певачица је у својој књизи испричала више о њеном односу са Сашом Поповићем који јој се, како је написала, директно удварао. Такође је у књизи истакла како јој је Поповић дошао у 4 ујутру пред њена врата са цвећем, где га је она одбила.

Фото: В. Данилов

 

 

Поповић је након објављивања књиге демантовао и навео " да није све баш тако тачно како је написано".

- Ми смо у јако добрим односима и то је прича која је завршена пре 30 година. Мени је најфасцинантнији детаљ када је човек дошао у 4 ујутру, пробудио цвећарку у поноћ и купио у тој цвећари све орхидеје. То је нешто што сваку жену очара. Мада свако има своје виђење и љубави и раскида, али у суштини сваки на свој начин популарни и запослени. Нисмо ни у истом граду живели. То што смо се ми виђали било у фрци и у трци.

Водитеља Ивана Гајића интересовало је да ли је колапс сваке њене везе заправо био разлог што живе у различитим градовима.

- Да би развио неку везу, мораш провести време са неким. Не само изласци где смо сви дотерани и намирисани. Није то живот, живот је нешто друго. То је када живите 24 сата под истим кровом и сусрет са различитим проблемима животним, рекла је у Пулсу Србије на Курир телевизији.

БОНУС ВИДЕО:

Емотивни тренутак: Ацо Пејовић у загрљају супруге и ћерки

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".