Великим звездама није лако да сакрију свој љубавни живот, будући да су им папараци стално за петама, али неки од највећих су успели у томе.

Краљица попа Мадона и Тупак Шакур, један од најцењенијих у историји реп музике, били су у тајној вези почетком деведесетих.


Није познато када су се и како упознали и заволели, али су 1993. године заједно стигли на једну доделу музичких награда, наводно само као пријатељи. Како је певачица једном испричала, тадашњи дечко јој је отказао у последњем тренутку и Тупак је одлучио да јој прави друштво.
Мадона и Тупак нису откривали много о својој љубави, а познато је да су сигурно били у вези током 1994. године. Међутим, она није опстала, а касније је откривено да је репер био тај који је раскинуо, и то због Мадонине боје коже.


Наиме, у писму из 1995. које је Тупак послао Мадони и у које је ТМЗ имао увид, репер пише како за његову каријеру није добро да буде у вези са женом беле пути.


– То што ће тебе видети са црним мушкарцем ни на који начин неће угрозити твоју каријеру, чак би могло да учини да делујеш отвореније и узбудљивије – написао је Тупак. – Али за мене, због тога како ме виде захваљујући мом имиџу, то би значило да ћу разочарати половину људи који су ме учинили оним што сам данас.


Репер је написао да то није једини разлог и да је важан фактор – његов его. Он је истакао да му је сметао један Мадонин интервју, у ком је причала о томе како се виђала с много мушкараца.

– У интервјуу си рекла: "Одох да рехабилитујем све репере и кошаркаше" или тако нешто, а те речи су ме дубоко повредиле јер нисам знао да си била с још неким репером. У том тренутку сам, из повређености или свог природног инстинкта да узвратим ударац и одбраним свој его, рекао много тога. Од тада, као што видиш, сазрео сам и спиритуално и ментално. Више ми није важно како ме виде. Молим те да разумеш мој претходни положај младог мушкарца с ограниченим искуством поред изузетно моћног секс-симбола – написао је Тупак.


Репер је, иначе, у то време био иза решетака, а није све било обојено само љутњом и суровошћу. Он је упозорио своју бившу девојку да се причува људи који јој не желе добро.


– Молим те, Мадона, буди опрезна. Нису сви толико часни колико делују, има оних чија срца крваре од зависти и зла. Неће оклевати да те повреде – написао је Тупак. – Нека ти мојих шест метара буду доказ!


У питању је, иначе текст исписан на три стране, у ком се Тупак жали да није лако бити са женом коју познаје “сваки мушкарац, жена и дете” и моли је да га памти по "магији коју су делили".

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".