Глумац Џорџ Клуни поделио је нове детаље о томе како је запросио своју супругу, познату адвокатицу за људска права Амал Клуни с којом је 2014. године у романтичној Венецији упловио у брачну луку.

Приликом гостовања у ток шоу програму колегинице Дру Баримур, Клуни је искрено признао да је његов план просидбе британске лепотице либанских корена прошао катастрофално, али да је срећан што му је рекла "да" након 20 минута.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Over The Moon (@overthemoon)

"Било је катастрофа, а испланирао сам целу ствар", признао је Клуни.

Он је наиме открио да је веренички прстен Амал пронашла у његовој кухињској фиоци и да је у том тренутку помислила да га је тамо оставила нека друга жена.

Клуни, који ових дана марљиво промовише романтичну комедију "Карта за рај", додао је како је Амал планирао да запроси уз музику своје тетке, америчке певачице Роузмари Клуни.

Фото: Профимедиа

 

"Хтео сам да јој дам прстен уз Роузмарину песму "Why Shouldn’t I". Када је почела да свира, Амал сам рекао да ми дода упаљач из кухињске фиоке у којој се налазио прстен. Имали смо свећу, али сам је угасио како би она могла да узме упаљач", објаснио је Клуни.

Али када је Амал угледала прстен у фиоци, помислила је да га је нека жена тамо оставила годинама пре.

‘Није рекла "да" све до песме "Goody Goody" уз коју је требало да плешемо након просидбе. Стално је говорила ‘О мој Боже, о мој Боже’. Затим сам јој рекао: "Слушај, желео бих да се оженим тобом, али такође нисам млад и сад сам толико дуго на коленима да осећам да бих могао да изгубим кук", нашалио се у разговору с Дру.

Титулу најпожељнијег холивудског нежење Џорџ је успешно носио годинама све док није упознао прелепу правницу Амал. Пар се упознао 2013. у његовој кући у Италији и отад су један од најскладнијих холивудских парова.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".