Судија је рекла да ће пронаћи начин да им буде омогућено да пишу током суђења, али да због безбедности не може да их пребаци у предњи део суднице, где седе судија, тужилац, адвокати и сведоци-окривљени.

Окривљени Борис Карапанџић је износећи своју одбрану рекао да није члан криминалне већ навијачке групе, негирајући да починио дело удруживање ради вршења кривичних дела.

Оптужени Владимир Грек тврди да је ово суђење једна измишљотина и фикција, наводећи да данас неће изнети одбрану, док је Никола Стефановић рекао да није крив и да такође неће данас изнети одбрану.

Алекс Шејић, који је радио као конобар у ресторану на стадиону Партизан, за који тужиластво тврди да је била база овог клана, тврди да га је осуђени бивши инспектор СБПОК-а Божидар Столић, тукао шипком када су га привели на разговор.

Шејић је истакао да приликом саслушања није био присутан адвокат, због чега није хтео да прича са инспекторима, али је након претњи да ће му браћа бити одузета од мајке, попустио и дао изјаву.

Судија је на јучерашњем суђењу тај његов исказ из СБПОК-а издвојила из предмета, јер га је Шејић дао без присуства адвоката.

Суђење се наставља сутра када ће још осам припадника групе да изнесу одбрану, након чега ће сведоци-окривљени да ураде исто.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".