Глумац Мима Караџић је прокоментарисао фотографију свог пријатеља и колеге Драгана Бјелогрлића. Неки су помислили да се Мима на добро познат начин желео само нашалити и насмејати пратиоце, а други да су глумци у лошем односу.  

Фото: В. Данилов

 

- Мени ниси ни сладак ни леп, ал чекај ме, долазим тамо за који дан.- гласио је Караџићев коментар испод Бјелогрлићеве фотографије на Инстаграм профилу. 

Подсећања рад, екипа представе  Београдског драмског позоришта "Лет изнад кукавичијег гнезда" која најдуже траје, отишла је на турнеју где ће наступати у бившим југословенским градовима. 

 

 

На пут су пошли лумци Драган Бјелогрлић, Бода Нинковић, Милан Чучиловић, Данијел Сич, Мима Караџић, Младен Совиљ, Јово Максић, Милош Петровић Тројпец, Ненад Гвозденовић, Милица Зарић, Јана Милосављевић, Владан Милић, Милош Лазаров, Зоран Ђорђевић, Ања Алач и Нада Мацанковић.

Фото: Танјуг/Драган Кујунџић

 

-Кад једну представу играте толико дуго, 17 година и више од 200 пута, онда то постаје више од позоришта, део живота. Улога Мекмарфија је постала део мене. Потписујем да нико од нас није могао ни да помисли да ће толико дуго да траје и да ће постати култна. Турнеја по главним градовима бивше Југославије уједно је и омаж онима који су били део ње а више нису са нама-рекао је Драган Бјелогрлић пред пут.

(Еспресо)

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".