Glumac Mima Karadžić je prokomentarisao fotografiju svog prijatelja i kolege Dragana Bjelogrlića. Neki su pomislili da se Mima na dobro poznat način želeo samo našaliti i nasmejati pratioce, a drugi da su glumci u lošem odnosu.  

Foto: V. Danilov

 

- Meni nisi ni sladak ni lep, al čekaj me, dolazim tamo za koji dan.- glasio je Karadžićev komentar ispod Bjelogrlićeve fotografije na Instagram profilu. 

Podsećanja rad, ekipa predstave  Beogradskog dramskog pozorišta "Let iznad kukavičijeg gnezda" koja najduže traje, otišla je na turneju gde će nastupati u bivšim jugoslovenskim gradovima. 

 

 

Na put su pošli lumci Dragan Bjelogrlić, Boda Ninković, Milan Čučilović, Danijel Sič, Mima Karadžić, Mladen Sovilj, Jovo Maksić, Miloš Petrović Trojpec, Nenad Gvozdenović, Milica Zarić, Jana Milosavljević, Vladan Milić, Miloš Lazarov, Zoran Đorđević, Anja Alač i Nada Macanković.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

 

-Kad jednu predstavu igrate toliko dugo, 17 godina i više od 200 puta, onda to postaje više od pozorišta, deo života. Uloga Mekmarfija je postala deo mene. Potpisujem da niko od nas nije mogao ni da pomisli da će toliko dugo da traje i da će postati kultna. Turneja po glavnim gradovima bivše Jugoslavije ujedno je i omaž onima koji su bili deo nje a više nisu sa nama-rekao je Dragan Bjelogrlić pred put.

(Espreso)

VELIKA GALERIJA: Snežana Savić - retrospektiva karijere

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".