Ђорђе Караклајић, који данас има 34 године, живи у далекој Америци, а његов отац, редитељ Дејан Караклајић, прошле године је говорио отворено о његовом животу.

Фото: Предраг Митић

 

- Син Ђорђе је завршио политичке науке. Дигао је руке од те приче. Он је рођен у Америци, па је одлучио да тамо настави живот. Одвео је тамо и своју девојку Катарину, која је завршила медицину - рекао је том приликом Дејан, док се његов син у међувремену и оженио поменутом Катарином.

- Живели су доста тешко у Аризони. Он је морао да издржава породицу док она није добила лиценцу за рад. Сада живе на Флориди. Ђорђе је завршио још један факултет комуникације, па је магистрирао. Тражио је посао пуне две године, а сада ради као социјални радник. Брине тренутно о двадесеторо деце. Судбина сваког детета је филм. Нашао је себе у том миљеу - додао је режисер.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/Блиц

 

- Снајка је анестезиолог и стално је у ковид болницама. Син ме зове сваког дана, а ја, кад сам био у Америци, само сам писао писма. Телефонирало се само кад неко умре - закључио је тад Дејан.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Тања Бошковић - ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".