Можда је плава косица прави траг са којим треба да почнете са решавањем мистерије, а нека од помоћи такође буде да глумац са слике није наш већ долази право из Холивуда. Уз плаве очи које га и данас чине једним од миљеника женске популације, можда ипак и није тако тешко закључити да се ради о славном глумцу Леонарду ди Каприју. Фотографија Леонарда ди Каприја једна је од ретких које откривају детињство овог уметника, а према ономе што откривају подаци из његове биографије оно није било нимало идилично попут каријере коју је касније створио.


Наиме, фотографија Леонарда ди Каприја открива и како су раније изгледали његови родитељи који су се разишли када је глумац имао само једну годину, а уједно је син јединац. Његов отац је италијанског и немачког порекла. Мајчини родитељи су такође били Немци. У неколико наврата Леонардо је изјавио како се сматра полу Русом, будући да су његови преци били Руси. Већину детињства провео је уз мајку која се често селила по Лос Анђелесу и тражила нове послове, живели су у сиромаштву а глумац је у једном интервјуу открио да је одрастао у опасном кварту пуном дилера дроге, те да је срећан што је упркос таквим околностима никада није окусио.

Име је добио на занимљив начин. Његова мама је осетила  покрет бебе Леа док је у једном италијанском музеју посматрала слику Леонарда да Винчија. Холивудска звезда са мајком има савршен однос. На прави начин се глумац захваљује Ирмелин Инденбиркен на свему што је урадила за њега. Ирмелин  је уз Леа на већини холивудских манифестација. Све важне догађаје у његовој каријери испратила је раме уз раме са њим.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".