Италијанска филмска дива Софија Лорен (88) протеклих година живи повученим животом и у јавности је виђамо врло ретко, а ове године се последњи пут појавила у марту, када је на Беверли Хилсу усликана на догађају у организацији модне куће Ђорђо Армани.

Фото: Профимедиа

 

Седам месеци касније, чудесна Софија поново је стала пред фото-репортере, а овог пута врло посебним поводом. Глумица је, наиме, у центру Милана отворила ресторан који носи њено име, а овај догађај окупио је велики број званица из италијанског џет-сета. Она је стигла у друштву породице, пре свега сина Карла Понтија Млађег и унучића Беатриче и Виторија, с којима је поносно позирала.

Фото: Профимедиа

 

Сви погледи су, ипак, били упрти у Софију Лорен, живу легенду италијанског и светског филма, која је поново показала због чега важи за једну од најлепших жена свих времена и за једну од највећих дама које је свет филма видео.

Софија Лорен одувек је била оличење гламура, па је тако било и овај пут, где се појавила у елегантном белом оделу класичног кроја, које је употпунила сатенском белом блузом. Славна глумица је уз то носила и раскошну дијамантску огрлицу и луксузне минђуше из истог комплета, а ту је био и њен заштитни знак – предимензиониране наочаре.

Широк осмех, самопоуздање и урођена харизма – Милано је био хипнотисан!

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".