Једна од најпознатијих шпанских глумица Пенелопе Круз недавно је на премијери свог ново филма "На маргинама" (En Los Margenes), одушевила публику, али и своје пратиоце на друштвеној мрежи Инстаграм поделивши фотографије на којима је са својим колегама позирала на црвеним тепиху обучена у класично одело. Пенелопе је за црвени тепих уместо својих женствених, елегантних и савршено кројених дугачких хаљина и тоалета понела црне панталоне дубоког струка, класичну белу кошуљу, црни сако, док је свој џентлменски имиџ зачинила са сатенском, универзалном краватом и све присутне оставила без текста. Показујући да једна жена може подједнако да буде женствена и елегантна и када је обучена у класично црно-бело одело.

Када публика помисли на шпанску лепотицу која деценијама краси филмска и телевизијска платна, помисли на широки осмех, препознатљив и топао поглед, али и на савршено скројена одела, Цханел комплете, мини хаљине и дугачке, романтичне и нежне хаљине са корсетима, које наглашавају природну лепоту познате глумице. Али, Пенелопе је својим необичним и несвакидашњим одабиром показала да она уме баш све да изнесе и да том истом приликом зачара и хипнотише све око себе.

Овај стајлинг су својевремено понеле и глумице Анђелина Џоли, Зендеја, манекенке Бела Хадид и Ирина Шајк, које су показале да уз савршен стас и начин на који носе гардеробу, и овако класичан стајлинг може да буде јако елегантан и одличан избор у свечаним и важним приликама. Пенелопе Круз је за овај културни догађај пустила косу да јој слободна пада у виду благих таласа, док је за шминку одабрала топле, земљане тонове, који савршено иду уз њен тен, наглашавајући њене црте лица и природну лепоту.

 

 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".