Сестра нестале победнице Великог брата, Маријане Сеиферт, Маја Ковачевић, пре неколико дана ушла је “Задругу 6” где је више пута говорила о нестанку своје сестре.

Маја је сада у својој исповести испричала и да је познавала Матеја Периша, за којим се трагало у Београду пуна три месеца, а чије је тело на крају пронађено у Дунаву.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ја сам познавала Матеја. Пријатељи смо на Инстаграму и дан данас. Није да смо били неки велики пријатељи, али знали смо се, у Сплиту сви свакога познајемо, није сад да смо се дружили - рекла је.

- Јеси ли икад могла да замислиш да ће иста судбина задесити и твоју породицу - питао ју је Милан Милошевић.

- Никад у животу, јер она је била на јако добром путу опет, окренула се Богу, кренула је на духовне обнове, читала је књиге о Богу и све о вери.

Фото: Приватна ахрива/принтскрин

 

 

- Је ли је претеривала у томе - питао ју је водитељ.

- Није претеривала, него је покушала да нађе неки свој мир - одговорила је Маја која сматра да је њена сестра дигла руку на себе.

Подсетимо, Маја се у емисији "Претрес недеље" присетила тренутка када је пријављен нестанак њене сестре Маријане.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official/VELIKI BRAT

 

 

- Тог јутра, дошла је полиција и рекла да је на мосту нешто нађено. Мене само ово ломи, ништа ме неће овде сломити, само ово. Морам вам рећи, кад је нестала, у први мах су сви говорили ружне ствари о њој. Ја сам одмах имала осећај. Цигарету коју није вадила из руке, није понела са собом, по томе сам била сигурна да није отишла да оде. Знала сам. То је река, кишна ноћ, рониоцу тражили, али нису је нашли. Потајно смо се надали. Али у једном моменту, помишљали смо на свашта, да је убијена, ма свашта. Када не знате ништа, онда мислите на све. Моја мама сваки дан плаче од 00-24. Она не спава. Али, добила сам сву подршку од њих да дођем овде, да испричам све, да бар некоме буде лекција. Мени јесте тешко причати о томе, али ми је болно - говорила је Маја.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Видите слике са снимања серије "Горе - Доле"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".