Sestra nestale pobednice Velikog brata, Marijane Seifert, Maja Kovačević, pre nekoliko dana ušla je “Zadrugu 6” gde je više puta govorila o nestanku svoje sestre.

Maja je sada u svojoj ispovesti ispričala i da je poznavala Mateja Periša, za kojim se tragalo u Beogradu puna tri meseca, a čije je telo na kraju pronađeno u Dunavu.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Ja sam poznavala Mateja. Prijatelji smo na Instagramu i dan danas. Nije da smo bili neki veliki prijatelji, ali znali smo se, u Splitu svi svakoga poznajemo, nije sad da smo se družili - rekla je.

- Jesi li ikad mogla da zamisliš da će ista sudbina zadesiti i tvoju porodicu - pitao ju je Milan Milošević.

- Nikad u životu, jer ona je bila na jako dobrom putu opet, okrenula se Bogu, krenula je na duhovne obnove, čitala je knjige o Bogu i sve o veri.

Foto: Privatna ahriva/printskrin

 

 

- Je li je preterivala u tome - pitao ju je voditelj.

- Nije preterivala, nego je pokušala da nađe neki svoj mir - odgovorila je Maja koja smatra da je njena sestra digla ruku na sebe.

Podsetimo, Maja se u emisiji "Pretres nedelje" prisetila trenutka kada je prijavljen nestanak njene sestre Marijane.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official/VELIKI BRAT

 

 

- Tog jutra, došla je policija i rekla da je na mostu nešto nađeno. Mene samo ovo lomi, ništa me neće ovde slomiti, samo ovo. Moram vam reći, kad je nestala, u prvi mah su svi govorili ružne stvari o njoj. Ja sam odmah imala osećaj. Cigaretu koju nije vadila iz ruke, nije ponela sa sobom, po tome sam bila sigurna da nije otišla da ode. Znala sam. To je reka, kišna noć, roniocu tražili, ali nisu je našli. Potajno smo se nadali. Ali u jednom momentu, pomišljali smo na svašta, da je ubijena, ma svašta. Kada ne znate ništa, onda mislite na sve. Moja mama svaki dan plače od 00-24. Ona ne spava. Ali, dobila sam svu podršku od njih da dođem ovde, da ispričam sve, da bar nekome bude lekcija. Meni jeste teško pričati o tome, ali mi je bolno - govorila je Maja.

BONUS GALERIJA: Vidite slike sa snimanja serije "Gore - Dole"

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".