Њен дечко и победник "Задруге 5" Дејан Драгојевић открио је да Алекс, која је без њега ушла у шесту сезону најпопуларнијег ријалитија, мора хитно под нож јер су јој непукли силикони у грудима.

Како Драгојевић рекао, Николићка је већ излазила из Беле куће и била код лекара, који јој је одмах заказао операцију, али Дејан је, каже, и поред тога, забринут за њено стање јер та врста хируршке интервенције лако може да се искомпликује, па чак јој и угрози живот.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Бојим се да не умре од сепсе, то су озбиљне ствари и врло лако може све да се закомпликује, у хаосу сам баш због тога - рекао је Дејан.

- Боле је груди ужасно, пуцају јој силикони, то није нимало наивно, али лекари су ваљда најбоље проценили шта и како треба да се ради и ускоро ће да је оперишу. Већ су је водили на преглед и заказали операцију за неколико дана, али се плашим за њу јер она једва издржава те болове. Дали су јој лекове да преброди ових неколико дана до те интервенције, надам се да ће све проћи како треба, али не могу да не бринем. Лакше би ми било да сам с њом тамо, али свакако ћу бити уз њу кад је хоспитализују и после, док буде трајао постоперативни опоравак.

За Александру је забринута и Дејанова мајка Биљана Драгојевић, која с бившом снајком Далилом Драгојевић није имала никакав однос, док је Алекс заволела одмах на прву лопту.

Она је, чим су видели да с Николићком нешто није у реду, на друштвеној мрежи објавила фотографију на којој седи на кревету и плаче, те поручила:

- Неке ствари нису игра, мислим да треба реаговати што пре јер је у питању здравље, а од тога ништа није важније!

У коментарима се повела полемика око тога шта се дешава са задругарком, па су фанови износили различита мишљења: - "Пукао јој силикон, има болове руку, не може да их подигне", "Није нимало наивно, девојка има огромне болове".

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

Јована Јеремић у сузама

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".