Међутим, њен живот био је прожет патњом и мучењем и више налик хорор филму због чега Анђелина нерадо говори о својој мајци. 

Да је жива, Маршелин би данас имала 71 годину. Одрасла је у складној породици и чинило се да ће имати савршен живот. Глума ју је занимала од малих ногу те је било више него јасно да ће то бити њен позив.

Фото: Профимедиа

 

 

Запазили су је ловци на таленте када је била на самом почетку каријере, и предвиђали јој велике успехе, али је она веома брзо одустала од свега и посветила се породици. Заправо, многи су мишљења да је Маршелин, када се данас упореде фотографије, била и лепша од Анђелине.

Била је лудо заљубљена у Џона Војта, за кога се удала са само 20 година, давне 1971. године. Међутим, у том односу она је била та која је више волела, док јојн је брак малтене од самог почетка доносио само патњу.

 

 

Након два тешка побачаја која је једва поднела стигле су лепе вести - глумица је коначно изнела трудноћу до краја. На свет је најпре дошао Џејмс Хејвен, а 2 године касније Анђелина.

Међутим, како није могла да усклади пословни и приватни живот, одустала је од каријере.

Током година које су уследиле често је трпела својеглаво и безобзирно понашање свог супруга, као и његове бројне прељубе, те се пар коначно развео 1980. године.

 

 

Након званичне раставе од Војта, упловила је у везу са Билиом Дејом. Заједно су живели 11 година, али нису се венчали. Живели су зајендо све док их смрт није раставила.

Бертран је одувек крила своју приватност од очију медија и ретко је давала интервјуе. Борила се са раком јајника и дојке скоро осам година. Умрла је 2007. године, а Анђелина је често истицала да верује да ће се и њој десити исто јер су и њена мајка и сестра умрле од истог типа рака.

Фото: Профимедиа

 

 

У време када је остала без своје мајке, Анђелина је имала троје деце. 2008. године глумица и Бред Пит добијају ћерку Вивијен Маршелин Џоли Пит, која добија име по својој покојној баки. 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".