Разлика у годинама била је занимљива хрватским медијима, а Милану су сметали наслови које је могао да прочита на тему његове и Нинине емотивне везе.

Фото: Tанјуг/Страхиња Аћимовић

 

 

- Иначе сам затворен човек и не волим да причам много о себи. Нисам ни знао тада да ће то да привуче медије. То је више, додуше, хрватски медији су повукли због ње. Онда је то мало прешло код нас, срећом, недовољно. Али, било је грозно. Контекст у који су стављали био је поприлично јадан... Био сам ужасно бесан - испричао је Милан 2017. године.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

Нина и Милан упознали су се у Београду, 2014. године, када је она у српској престоници гостовала са представом "Како смо преживеле".

Милан је тада тек дипломирао глуму и постао члан Југославенског драмског позоришта.

Своју романсу наставили су у Загребу, када је Милан тамо играо Гаврила Принципа у представи "Мали ми је овај гроб".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

Неретко су се могли видети на јавним догађањима, као и у романтичној шетњи загребачком шпицом или на концертима, попут фестивала ИнМусиц. Милан се, писали су хрватски медији, јако добро слагао и са Нинином ћерком Розом из глумичиног брака с глумцем Твртком Јурићем.

Фото: Архива Новости

 

 

- Може да ме освоји само луд и слободан мушкарац попут мене. Љубав је слобода и ништа на свету не може ти дати такав осећај као кад се заљубиш. Ишчупати стабло, покиснути скроз го када је најхладније, препливати Јадранско море... Одмах би ме освојио фрајер који се ничега тога не би плашио - изјавила је једном приликом Нина на тему љубави, за хрватске медије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".